BAREVED.no

Pris fra

81,-

Frakt inkludert

40L sekker (15kg)

Litt vedfakta:

- Visste du at fastmasseprosenten på 30 cm stablet ved i 40 liter sekker er ca 74%! Mens den kun er ca 50% for løs ved i store 1000 litere!

Håndbok i Vedfyring (pdf):
Håndbok i Vedfyring

Hvordan bestille bjørkeved

For å bestille ved går du til forsiden og fyller ut bestillingsskjema. Skjema består av 3 steg og en oppsumering før du trykker på send.

  • Steg 1

Velg antall sekker du ønsker. Totalprisen blir regnet ut automatisk. Trykk neste for å gå videre.

  • Steg 2

Fyll ut navn, adresse, telefonnummer og epostadresse. Trykk neste for å gå videre eller tilbake hvis du ønsker å endre noe.

  • Steg 3

Velg dato når du ønsker levering. Og velg leveringstidspunkt kl 09 - 15 eller mellom kl. 09 - 12, kl. 12 - 15. Trykk neste for å gå videre eller tilbake hvis du ønsker å endre noe.

  • Se over bestilllingen din

Sjekk at alle opplysningene er korrekt. Ønsker du å endre på noe klikk på tilbake knappen. Er alt i orden klikker du på send.

  • Ferdig

Du mottar en automatisk epost med bestillingen din. (Kontakt oss hvis du ikke mottar automatisk bestillingsbekreftelse). Vi tar alltid kontakt manuelt med sms på leveringsdagen for nærmere beskjed om når vi er hos deg.

Det er ingen grunn til å vente med å bestille. Uansett vær er det alltid hyggelig med litt vedfyring!

Oppsummering: Du har nå lest en kort forklaring på hvordan bestille ved hos bareved.no. Lykke til!

Klikk her for å gå til bestillingsskjema

Ved er den nest mest brukte energikilden i Norge sammtidig som oppvarming med ved blir billigere enn andre energikilder. Tenk også på miljøet, rentbrenende moderne vedovner er miljøvennlig, og gir mer varme i hver kubbe!

Tilbud på bjørkeved ut august: Inntil 8 kr avslag per sekk med kode: BAREVED8
x