BAREVED.no

Pris fra

76,-

Frakt inkludert

40L sekker (15kg)

Litt vedfakta:

- Visste du at fastmasseprosenten på 30 cm stablet ved i 40 liter sekker er ca 74%! Mens den kun er ca 50% for løs ved i store 1000 litere!

Håndbok i Vedfyring (pdf):
Håndbok i Vedfyring

Tabell viser antall kwh i sekken

Om oss

Bareved.no eies og drives av Ståle Hansen (org. nr. 997 346 106 MVA).

Du får tak i oss ved å bruke post@bareved.no. Vi er alltid glade for tilbakemeldinger, og har som mål å videreutvikle tjenesten vår kontinuerlig ved å lytte til deg.

Bareved.no leverer tørr bjørkeved i Oslo og Akershus i 40 liter sekker/ 15kg Vi Kan også levere i nærliggende fylker på forespørsel. Du er alltid garantert tørr bjørkeved. Tørr ved defineres med en fuktighet på under 20%.

Hvor mye ved?

Hvor mye bjørkeved en husholdning bruker pr. sesong er helt individuelt. En tommelfingerregel kan være ca 1 favn som tilsvarer ca 53 - 55 fulle 40 liters sekker. Er det skikkelig lang og kald vinter kan det gå både 2 og 3 favn. Har du annen varme i tillegg og fyrer mer for kosens skyld kan rundt 20 sekker være akkurat passe. Men husk: du kan selvfølgelig aldri ha nok ved :)

Bestilling og levering

Ønsker du å bestille bjørkeved fra oss bruker du bestillingsjema fra forsiden. Det er også mulig å bestille på epost (post@bareved.no).
Du velger selv leveringstid ved bestilling, tidligste leveringstid er om 1 dag. Leveringsdager er mandag til fredag mellom klokken 09.00 - 21.00.

Veden blir levert så langt vi kan kjøre med varebil og lesset av bilen i nær omkrets.
Les her hvis du ønsker bærehjelp.

Betaling

Du betaler kontant eller med kort ved levering - som betyr at du må være hjemme når vi kommer. Kortbetaling utføres med VISA eller Mastercard på vår mobile kortterminal. Les mer om betaling her

Kontakt

Adresse:
Bareved.no v/Ståle Hansen
Gamle Trondheimsvei 25
1481 Hagan

Tlf:
92829263

Epost:
post@bareved.no

Org nr:
997346106 MVA

Vi har begrenset kapasitet på telefon, bruk epost når telefon ikke er helt nødvendig!

Bilder

Bjørkeved Bjørkeved

Ved er den nest mest brukte energikilden i Norge sammtidig som oppvarming med ved blir billigere enn andre energikilder. Tenk også på miljøet, rentbrenende moderne vedovner er miljøvennlig, og gir mer varme i hver kubbe!

Tilbud på bjørkeved ut august: Inntil 8 kr avslag per sekk med kode: BAREVED8
x